no image

Skal du have et nyt tag?

Overvejer du et skifte taget på huset, tilbygningen, sommerhuset eller carporten? Så kan vi hjælpe dig. Se vores store udvalg af tagtyper nedenfor.

Betontag

isolering

Eternittag

isolering

Skifertag

isolering

Ståltag

isolering

Tegltag

isolering

Tagrender

isolering 

Hvornår er det nødvendigt at få et nyt tag?

Taget udsættes for påvirkninger året rundt af blæst, sol, regn, sne og frost. Et tags levetid er afhængig af flere forhold, og det kan derfor være svært at sige præcist, hvor lang tid et tag kan holde, før det skal udskiftes. Et tæt tag er nødvendigt for et hus sundhed. Er taget i fare for at blive utæt eller står I over for en større ombygning, tilbygning eller renovering, så kan det være aktuelt skifte taget. 

Store besparelser på varmeregningen

Efterisolering kan mærkes på varmeregningen og kan blive en af de største gevinster ved at skifte taget. I de fleste tilfælde vil det være relevant at overveje efterisolering, hvis du har planer om en større ombygning eller renovering af taget. Du har ligeledes mulighed for at læse mere omkring vores energiløsninger.

Hvilken slags tag skal jeg vælge?

Der findes en række løsninger på nye tage og det er vigtigt at taget passer til huset udtryk og historie. Alle tagtyper vurderes ud fra det enkelte tagprojekt og altid ud fra tagkonstruktionen.Vi kan hjælpe med at finde frem til om du fx. skal have et decra ståltag, eternittag eller et helt tredje tag. Ønsker du et nyt tag, men er i tvivl om hvilken type materiale og udtryk der er relevant for netop dit byggeprojekt, så kontakt os og vi vil guide dig til den optimale løsning.

Benyt vores tagberegner til at beregne prisen for dit nye tag.

PRISBEREGNER

Beregn prisen på
dit tag her

.

spar op til
20%

Få et uforpligtende tilbud

Ring på tlf. 28 68 74 50

 

Du er også meget velkommen til at udfylde understående formular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.


Uforpligtende tilbud
Navn (*)
Indtast dit navn.
Email (*)
Indtast din e-mail.
Telefon
Invalid input
Adresse
Invalid Input
Postnr (*)
Invalid Input
Besked (*)
Indtast din besked.