no image

Tegltag - et klassisk tag med høj holdbarhed

Tegltag

Tegltag er et af danskernes fortrukne valg af tag. Både teglets smukke udseende og lange holdbarhed gør tegltaget til det mest udbredte tagtype i Danmark.

Tegltag er et holdbart naturprodukt

Tegl er en blanding vand og jord hvilket efter den rigtige forarbejdning bliver til en af de mest holdbare tagløsninger på markedet. Tegltag er en type tag, der har en høj holdbarhed og modstår både regn, sne, slud eller blæst. Teglsten er en type tag, der er farvet med naturfarver og derfor falmer tegltag heller ikke med tiden, hvilket andre typer af tagsten gør.

Tegltag med mange udtryk

Når det kommer til at vælge et tegltag, er der flere forskellige muligheder at vælge imellem. Grunden til dette er, at teglsten laves i flere forskellige farver, størrelser og former samt med forskellige overfladebehandlinger af teglen, så den fremstår mat eller blank.

Miljøbevidst valg med lang levetid

Tegltag indeholder ingen tilsætningsstoffer eller bindemidler, og derfor et tegl tag et miljøbevidst valg, da denne teglsten er mildere for miljøet end andre typer tagsten. Samtidig kræver tegltagsten meget lidt vedligeholdelse, bl.a. fordi at teglsten brændes ved meget høj varme. Da teglsten er en yderst holdbar og stærk type tagsten betyder det også, at teglsten har en lang levetid, hvilket er på mere end 50 år i de fleste tilfælde.

Fordele ved tegltag:

  • Høj kvalitet og lang levetid på 50-70 år
  • Dansk produceret
  • Miljøbevidst valg af tag
  • Mange forskellige farver, former og overflader
  • Naturprodukt med meget lidt vedligeholdelse
  • Storm og brandsikkert
  • Beskytter mod vejr og vind

Professionel rådgivning og vejledning hos Dansk Tagbyg ApS

Vi er specialister i løsninger med tegltag og tilbyder markedets bedste undertag. Dette kombineret med vores mange års erfaring inden for taglægning, kan give dig et tegltag der kan holde i mere end 50 år. Vores håndværkere er specialiserede i tag og energiløsninger, og har solid erfaring inden for tømmerfaget. Det er vigtigt for os, at levere et professionelt arbejde i kvalitetsprodukter, til tiden og til en fornuftig pris. Kontakt os på 28 68 74 59, så kan vi sammen finde den bedste løsning for netop din bolig.

PRISBEREGNER

Beregn prisen på
dit tag her

.

spar op til
20%

Få et uforpligtende tilbud

Ring på tlf. 28 68 74 50

 

Du er også meget velkommen til at udfylde understående formular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.


Uforpligtende tilbud
Navn (*)
Indtast dit navn.
Email (*)
Indtast din e-mail.
Telefon
Invalid input
Adresse
Invalid Input
Postnr (*)
Invalid Input
Besked (*)
Indtast din besked.