no image

Tagpaptag ER EN HOLDBAR, FLEKSIBEL OG PRISVENLIG TAGLØSNING

TAGPAPTAG

TAGPAPTAG ER MEGET FLEKSIBELT OG ET MEGET STÆRKT TAG, SOM EGNER SIG TIL DE FLESTE KONSTRUKTIONER. OM DU ØNSKER, AT LÆGGE TAG PÅ DIN ARKITEKTTEGNEDE VILLA MED ET KREATIVT TAG, ELLER PÅ DIN GARAGE, DIT UDEHUS ELLER SOMMERHUS, SÅ ER TAGPAP EN RIGTIG GOD LØSNING.

Tagpap giver huset karakter. Du kan vælge mellem listedækning eller helt fladt. Derudover er tagpap en billigere løsning end de fleste andre tagtyper, men har samtidig stadig en utroligt lang levetid på helt op til 50 år, når det er monteret korrekt af en kompetent fagmand. Skal vi lægge tagpap for dig? Så tag fat i os med det samme.

HVORFOR SKAL DU VÆLGE TAGPAP TIL NYT TAG?

Tagpap er et anerkendt produkt og en af de bedste og tætteste tagløsninger, som er flot, rent og arkitektonisk at se på. Derudover er tagpap mildere for din pengepung, det har en lang levetid og du kan få matchende tag på dit hus og din garage.

Prisen på et nyt tag i tagpap afhænger af mange forskellige faktorer, navnlig: Arealet af taget, antal lag af tagpap, om man bruger tagbrædder eller vandfast krydsfinér som underlag, hvorvidt der også skal laves lister omkring taget, og behovet for inddækning af rør og vinduer.

TAGPAP MED LISTEDÆKNING?

Overvejer du denne løsning? Tagpaptag med listedækning giver taget et superflot arkitektonisk udtryk og bryder den glatte flade. Du får derfor et mere stilfuldt tag og en arkitektonisk bolig.

Når listedækning af tagpap er så populært, skyldes det blandt andet, at det giver arkitekten eller tagdækkeren flere, kreative muligheder for at skabe et unikt, arkitektonisk udtryk på dit tag.

Derudover er det en supersikker måde at lave et tæt og langtidsholdbart tag på.

De lodrette påmonteringer, der udgør listedækningen, gør taget endnu mere tæt, men det har også den fordel, at de bryder de ellers monotone overflader og giver dem struktur, rytme og et mere eksklusivt udseende.

TAGPAP FORDELE:

  • Giver huset et flot udtryk
  • Fleksibel tagløsning
  • Et stærkt tag med lang levetid
  • Tagpap er 100 % tæt
  • Kan bruges på ale taghældninger og er særligt velegnet til brug som fladt tag
  • Tagpap kræver minimal vedligeholdelse
  • Konkurrencedygtig og unikt udtryk

Kontakt os for at høre mere. Ønsker du rådgivning fra vores faglærte tagdækkere eller et tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os på 28687450 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..">Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi står klar til at rådgive og vejlede dig i forhold til valg af tag med tagpap – og andre typer nyt tag – og hvorvidt de er den rette løsning for dig.

spar op til
20%

Få et uforpligtende tilbud

Ring på tlf. 28 68 74 50

 

Du er også meget velkommen til at udfylde understående formular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.


Uforpligtende tilbud
Navn (*)
Indtast dit navn.
Email (*)
Indtast din e-mail.
Telefon
Invalid input
Adresse
Invalid Input
Postnr (*)
Invalid Input
Besked (*)
Indtast din besked.