+45 28 68 74 50

Menu
 

Decra ståltag – kvalitet der holder

Decra ståltag – kvalitet der holder

om os

Decra ståltag giver mange muligheder

Et ståltag er en billig kvalitetsløsning med lang holdbarhed. Decra udstråler kvalitet og er et godt valg til renoveringsopgaven, sommerhuset eller til nybyg. Decra pladerne er bygget op omkring en stærk stålkerne, som sikrer en høj kvalitet, en lang levetid og en farveægthed der ikke kendes fra andre tagmaterialer.

Et let tag der er enkelt at montere

Decra har været produceret i Danmark i mere end 25 år og har derfor en solid erfaring inden for løsninger med ståltage. Decra pladerne er robuste og lette at montere. Ofte kan ståltaget lægges direkte oven på eksempelvis de gamle bølgetagplader. Det sparer besværet med nedrivning og bortskaffelse af det gamle tag.

Lyddæmpende tagplader

Decra produktsortiment består af Decra Classic, som har en bestrøning med 2 størrelser stengranulat på overfladen. Decra Elegance acoustic har et lyddæmpningssystem monteret på bagsiden af pladen, som giver fordele både for husejeren og omgivelserne.

Decra ståltag er en økonomisk god løsning

Et nyt Decra ståltag er for dig, som er prisbevidst og foretrækker at bruge dine penge fornuftigt. Da ståltaget kan lægges oven på dit gamle tag, skal der ikke tages højde for ekstra udgifter til eksempelvis nye spær og bortskaffelse af det gamle tag. Et Decra ståltag kan holde i rigtig mange år og er derfor et fordelagtigt valg. Se her hvorfor.

Fordele ved Decra ståltag:

  • Giver 30 års produktgaranti
  • Sikrer en unik farveudvalg
  • Kan ofte anvendes ved lav taghældning
  • Er en let tagløsning
  • Består af lyddæmpende plader til glæde for både husejer og naboer
  • Har en lang levetid 

Rådgivning og professionel vejledning hos Dansk Tagbyg ApS

Hos Dansk Tagbyg er vi specialister i tagløsninger og kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning for netop din ejendom. Vores håndværkere har solid erfaring inden for tag og tømrerfaget og vi sætter en ære i at levere et professionelt arbejde i kvalitetsprodukter, til tiden og til en fornuftig pris. Har du nogle spørgsmål er meget velkommen til at kontakte os på 28 68 74 50 og få et uforpligtende tilbud.

PRISBEREGNER

Beregn prisen på
dit tag her

.

spar op til
20%

Få et uforpligtende tilbud

Ring på tlf. 28 68 74 50

 

Du er også meget velkommen til at udfylde understående formular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.


Uforpligtende tilbud
Navn (*)
Indtast dit navn.
Email (*)
Indtast din e-mail.
Telefon
Invalid input
Adresse
Invalid Input
Postnr (*)
Invalid Input
Besked (*)
Indtast din besked.

 

Vi er medlem af

Danskbyggeri

Byg garanti