+45 28 68 74 50

Menu
 

Ståltag

Ståltag - en populær løsning til nyt tag

Ståltag

Et ståltag er en billig og nem løsning til et gammelt tag. Et ståltag er relativt nemt og overskueligt at lægge og er både et modstandsdygtigt og holdbart valg af tag.

Hurtig proces og færre omkostninger

Ståltag er en effektiv løsning, fordi det har en stor overflade som er nem og enkel at arbejde med. Selve pålægningen af ståltag er en hurtigere proces end andre tagtyper, og derfor er der færre omkostninger forbundet ved montering af ståltage. I de fleste tilfælde kan ståltaget lægges direkte oven på det eksisterende tag. Du slipper således for at bruge tid og penge på at bortskaffe det gamle tag, som desuden vil fungere som undertag.

Ståltag er et populært valg

Ståltage er en billig løsning og er de senere år hurtigt blevet en populær løsning. Materialeprisen er næsten den samme, som på andre tagvalg, men det er den hurtige oplægningstid der er grunden til, at denne tagløsning bliver billigere. Om der er tale om en renoveringsopgave eller lægning af nyt tag så er Decra og Lindab ståltage et tag med masser af fordele.

Decra ståltag - kvalitet der holder

Et Decra ståltag er produceret i Danmark. Pladerne er robuste og bygget op omkring en kerne af stål, galvaniseret med Aluzink og belagt med enten keramisk farvet stengranulat eller slagfast pulverlaker. Yder 30 års garanti på ståltage.

Læs mere

Lindab ståltag - skandinavisk producent

Lindab Topline er en profileret stålplade med et klassisk tagstensprofil og en glat overflade. Den patenterede faconklippede forkant og hjørneklip giver usynlige pladeoverlæg, lettere montage og en flot afslutning ved tagfod. Yder 40 års garanti på ståltage.

Hos Dansk Tagbyg er vi specialister i tagløsninger og vi kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din ejendom. Når vi lægger nye ståltage, så benytter vi primært Decra og Lindab. Kvaliteten er høj hos begge producenter og det er muligt at vælge et ståltag i mange farver og varianter. Prisen er næsten den samme, Lindab kan være en smule billigere end Decra.

PRISBEREGNER

Beregn prisen på
dit tag her

.

spar op til
20%

Få et uforpligtende tilbud

Ring på tlf. 28 68 74 50

 

Du er også meget velkommen til at udfylde understående formular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.


Uforpligtende tilbud
Navn (*)
Indtast dit navn.
Email (*)
Indtast din e-mail.
Telefon
Invalid input
Adresse
Invalid Input
Postnr (*)
Invalid Input
Besked (*)
Indtast din besked.

 

Vi er medlem af

Danskbyggeri

Byg garanti