+45 28 68 74 50

Menu
 

Vælg ståltag: billigt og let at montere

staaltag

Sammenlignet med andre typer af tag er ståltaget langt billigere og nemmere at lægge. Ståltagets kvalitet er samtidig høj og udseendemæssigt ligner det de traditionelle tagtyper. Derudover fås ståltaget i mange forskellige farver samt overfladtyper, hvilket betyder at vi kan finde den rette tagsten uanset hvilken bygning der er tale om (klassisk byggeri, nybyggeri, renovering etc.). 

Vores medarbejder hos Dansk Tagbyg ApS kører overalt i Danmark og kigger gerne forbi med et uforpligtende tilbud eller rådgivning.

Opnå besparelser med ståltag

Vælger du ståltag frem for betontagsten eller tegl bliver det billigere. Det skyldes at stålkonstruktionen er relativ tynd og derfor gør pladerne lettere i vægt. Vægten stiller mindre krav til tagkonstruktionen og reducerer også tømrernes arbejdstid. Desuden kan man ofte slippe for udgifterne ved nedtagningen samt bortskaffelsen af det eksisterende tag, da det er muligt at montere ståltaget ovenpå det gamle tag.   

Vi lover 30 års produktgaranti på ståltag

Gennem mere end 25 år har man anvendt ståltag og erfaringen viser at det er en effektiv, nem og holdbar løsning. Denne tagtype har vist sig at kunne holde til det danske vind og vejr, hvorfor vi er overbeviste om ståltagets kvalitet. Derfor tilbyder vi flere års produktgaranti.

Overfladetyperne er mange

Tagstenene består af en stålplade der er presset i form, så den ser ud som de traditionelle beton – og teglsten. Pladernes overflade kan fås med stengranulat eller med glat pulverlak.  Den pulverlakerede overflade, som minder om lakerede tagsten, er forsynet med en lyddæmpende bagside. Dette mindsker støj fra eksempelvis hagl eller regn.

Stengranulat giver tagstenen en mere rustik overflade og har en støjdæmpende effekt i sig selv. Begge overflader fås i varierede standardfarver. 

Få et uforpligtende møde med os

Hvis du overvejer et ståltag i forbindelse med dit renoverings- eller byggeprojekt, så kontakt os allerede nu. Vi hjælper gerne hvad end det handler om et tilbud eller rådgivning og vejledning i processen.  Skriv eller ring til os på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 28687450

spar op til
20%

Få et uforpligtende tilbud

Ring på tlf. 28 68 74 50

 

Du er også meget velkommen til at udfylde understående formular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.


Uforpligtende tilbud
Navn (*)
Indtast dit navn.
Email (*)
Indtast din e-mail.
Telefon
Invalid input
Adresse
Invalid Input
Postnr (*)
Invalid Input
Besked (*)
Indtast din besked.

 

Artikler

div class="element">

Vi er medlem af

Danskbyggeri

Byg garanti