no image

Solceller på dit tag

Solceller

Solceller omdanner solens stråler til bruger el. Med solceller på taget af dit hus kan du producere din egen elektricitet og på den måde spare både penge og CO2-udledning. Solceller gør din bolig mere energirigtig og er samtidig en stort set vedligeholdelsesfri investering.

GOD ØKONOMI I KLIMAVENLIGE SOLCELLER PÅ TAGET AF DIT HUS

Solceller på taget giver gode resultater i form af store besparelser på elvarmen, og gør samtidig huset mere attraktivt ved et evt. salg. Med solceller på taget bliver dit hus mere energirigtig, og du opnår tilmed en økonomisk gevinst på flere måder. Læs mere længere nede på siden her.

DEN BEDSTE INVESTERING SOM HUSEJER

Solceller på dit hus er et virkelig stærkt og effektivt skridt imod at få dit hus med på den grønne omstilling. Det er muligt at spare rigtig mange penge ved selv at producere strøm til dit eget forbrug. Du kan desuden vælge at sælge den strøm, som du ikke selv bruger. til det offentlige elnet. Med et solcelleanlæg får du en sikker investering i din bolig, der vil levere gratis strøm til din husstand de næste 30-50 år.

Det er en af de mest effektive energioptimeringer, du kan give dit hus – og så vil den tjene sig hjem over tid i besparelser. Salgsværdien på dit hus stiger desuden med et solcelleanlæg på taget.

SOLCELLER I PAKKELØSNING

Vi har derfor lavet en pakkeløsning på solcelle i høj kvalitet, så det er overskueligt for dig at vælge det solcelleanlæg, der dækker dit forbrug. Vi er naturligvis med dig hele vejen, så vi sikrer os, at du får maksimalt ud af dit nye solcelleanlæg, at det placeres optimalt på dit hus, og at du er fuldstændig tilfreds med resultatet.

MED VORES SOLCELLE PAKKELØSNING FÅR DU:

  • Solcelleanlæg i høj kvalitet
  • Professionel montering
  • Garanti
  • Besparelser på din elregning

Vi lægger høj vægt på, at det skal være både trygt, effektivt og tilfredsstillende fra start til slut i processen med at få installeret solceller på dit hus.

FÅ ET TILBUD PÅ SOLCELLER

Hos Dansk Tagbyg har vi stor erfaring med montering af solceller. Vi ved, hvordan du gør din bolig energirigtig. Vores fagkompetente montører installerer solcellerne enkelt og effektivt.

For det fleste er det en rigtig stor beslutning at tage. Det er en anselig økonomisk udgift, og man er usikker på, om gevinsten virkelig er det værd.

Derfor tilbyder vi – hos Dansk Tagbyg, at du kan få besøg af en solcellekonsulent, som er ekspert i optimale solcelleløsninger. I vil sammen gennemgå jeres elforbrug, behov og økonomi. Derefter får du et tilbud på solceller til netop dit hus. Udfyld formularen her på siden, og vi vil efterfølgende kontakte dig og aftale tidspunkt for besøg.

Fordele ved at vælge solceller

Der findes mange måder at gøre dit hus mere energirigtigt. Solceller er en af de mest effektive. Du skal vælge at få et solcelleanlæg monteret på dit hus, fordi:

  • Moderne og miljøvenlig løsning med minimalt vedholdelig
  • Økonomivenlig investering, der tjenes ind på sigt
  • Uendelig mængde energi – solen løber aldrig tør for stråler
  • Du kan sælge overskydende energi
  • Solceller har en lang holdbarhed.

Gevinsten bliver ekstra stor, hvis du samtidig øver dig i at tillægge dig nogle ganske simple elbesparende vaner. Du kan fx sørge for altid at slukke lyset, når du forlader et rum. Du kan bruge tørresnor frem for tørretumbler. Derudover kan du spare som strømforbruget ved at fylde vaskemaskine og opvaske hver gang samt vaske ved lavere temperatur.

Det vil sige, at du bare generelt kan skrue ned for strømforbruget. Så sparer du også hele klimaet for en stor mængde CO2-udslip.

Kontakt os allerede i dag. Vi sidder klar til at vejlede dig. Husk, at også tilbyder efterisolering af loft samt vinduer og døre.

PRISBEREGNER

Beregn prisen på
dit tag her

.

spar op til
20%

Få et uforpligtende tilbud

Ring på tlf. 28 68 74 50

 

Du er også meget velkommen til at udfylde understående formular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.


Uforpligtende tilbud
Navn (*)
Indtast dit navn.
Email (*)
Indtast din e-mail.
Telefon
Invalid input
Adresse
Invalid Input
Postnr (*)
Invalid Input
Besked (*)
Indtast din besked.