no image

Skifertag - eksklusivt udseende og lang levetid

Skifertag

SKIFERTAG FINDES I TO VARIANTER - NATUR OG FIBERCEMENTSKIFER.

Fælles for de to typer af skifertag er deres eksklusive udseende, unikke design og det særdeles robuste og slidstærke resultat. Et skifertag er – sammenlignet med andre tagtyper – ret dyrt. Til gengæld har vi også med en tagtype at gøre, som kan holde helt op til 100 år, når det er monteret korrekt. Derudover kræver skifertag et minimum af vedligehold. Skifertag er smukt, stormsikkert og med andre ord: Et skifertag er ikke en udgift, men en investering i dit hus.

Prisen på et nyt skifertag kan dig variere en del alt efter, hvilken type skifer du vælger. Kunstskifer – også kaldet fibercementskifer – er det billigste alternativ. Derudover påvirkes prisen af, om undertaget skal udskiftes, tagets kompleksitet ift. ovenlysvinduer, skortsten osv., nødvendigt tillægsudstyr og andre faktorer.

NATURSKIFERTAG KRÆVER INGEN VEDLIGEHOLDELSE

Natur skifertag har mange kvaliteter. Det er først og fremmeste meget smukt at se på og er samtidig en tagløsning, der holder i mere end 100 år. Derudover kræver skifertage ingen vedligeholdelse, og fordi det er en klassisk sten, så giver naturskifertaget et naturligt farvespil, som ikke falmer pga. solens stråler og regn.

Skifertag er et miljøvenligt valg af tag, da det ikke kræver meget energi at fremstille, da det består af 100 % naturligt materiale. Et naturskifertag er den dyreste tagløsning, men hvis man ser på levetiden, er det klart den billigste investering på årsbasis.

Naturskifer gennemgår en omfattende sortering, før de lander hos dig. Skiferstenene er en stenart, som er dannet af leraflejringer. Den skæres direkte ud af klippevæggen, sorteres og skæres i ensartede stykker. Kun de sten, der er velegnede til tagbrug, sendes afsted. Hvorimod de porøse og vandsugende skifersten sorteres fra. Et skifertag består af flere skiferplader, end man umiddelbart tror, da det kun er ca. 50% af pladen, der er synlig efter montering.

Find prisen på dit næste tag ved at benytte vores prisberegner til tag.

SKIFERTAG I FIBERCEMENT – ET LET OG FLEKSIBELT MATERIALE

Et skifertag af fibercement har samme udtryk som naturskiferen og er den billige skifertagløsning. Et skifertag af fibercement er ikke nær så holdbart som naturskiferen, men er dog stadig et utroligt modstandsdygtigt tag over for årstidernes skiftende vejrforhold. Et skifertag i fibercement er skabt til det omskiftelige danske klima og solidt produkt med gennemfarvede plader, der ikke falmer i solen. Derudover er skifer i fibercement et let og fleksibelt materiale, som er nemt for håndværkeren at håndtere.

FORDELE VED SKIFERTAG:

  • Har fantastisk lang levetid
  • Falmer ikke i solen stråler
  • Lav vandoptagelse
  • Unikke detaljeløsninger
  • Et af de mest stormsikre
  • Kræver næsten ingen vedligeholdelse
  • En super investering i dit eget hus

PRISBEREGNER

Beregn prisen på
dit tag her

.

spar op til
20%

Få et uforpligtende tilbud

Ring på tlf. 28 68 74 50

 

Du er også meget velkommen til at udfylde understående formular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.


Uforpligtende tilbud
Navn (*)
Indtast dit navn.
Email (*)
Indtast din e-mail.
Telefon
Invalid input
Adresse
Invalid Input
Postnr (*)
Invalid Input
Besked (*)
Indtast din besked.