no image

Skifertag - eksklusivt udseende og lang levetid

Skifertag

Skifertag findes i to varianter - natur og fibercementskifer.

Fælles for de to er deres eksklusive udseende, unikke design og det særdeles robuste og slidstærke resultat. Et skifertag er et af de mest stormsikre tage og skal aldrig vedligeholdes. Med andre ord: Et skifertag er ikke en udgift, men en investering i dit hus.

Naturskifertag kræver ingen vedligeholdelse

Natur skifertag har mange kvaliteter. Det er smukt at se på, og er samtidig en tagløsning der holder i mere end 100 år. Derudover kræver skifertager ingen vedligeholdelse og fordi det er en klassisk sten, så giver det et naturligt farvespil som ikke falmer. Skifertag er et miljøvenligt valg af tag, da det ikke kræver meget energi at fremstille består af 100% naturligt materiale. Et naturskifertag er den dyreste tagløsning, men hvis man ser på levetiden er det klart den billigste. Naturskifer gennemgår en omfattende sortering før de lander hos dig. Skiferstenene skæres ud af klippevæggen, sorteres og skæres i ensartede stykker. Kun de sten der er velegnet til tagbrug sendes afsted og de porøse og vandsugende skifersten sorteres fra. Et skifertag består af flere skiferplader end man umiddelbart tror, da det kun er ca. 50% af pladen der er synlig efter montering.

Find prisen på dit næste tag ved at benytte vores prisberegner til tag.

Skifertag i fibercement et let og fleksibelt materiale

Et skifertag af fibercement har samme udtryk som naturskiferen og er den billige skifertagløsning. Et skifertag af fibercement er ikke nær så holdbart som naturskiferen, men et utrolig modstandsdygtigt over for årstidernes skiftende vejrforhold. Et skifertag i fibercement er skabt til det omskiftelige danske klima og solidt produkt, med gennemfarvede plader der ikke falmer i solen. Derudover skifer i fibercement et let og fleksibelt materiale, som er nemt for håndværkeren at håndtere.

Fordele ved skifertag:

  • Har fantastisk lang levetid
  • Falmer ikke i solen stråler
  • Lav vandoptagelse
  • Unikke detaljeløsninger
  • Et af de mest stormsikre
  • Kræver næsten ingen vedligeholdelse
  • En super investering i dit eget hus

PRISBEREGNER

Beregn prisen på
dit tag her

.

spar op til
20%

Få et uforpligtende tilbud

Ring på tlf. 28 68 74 50

 

Du er også meget velkommen til at udfylde understående formular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.


Uforpligtende tilbud
Navn (*)
Indtast dit navn.
Email (*)
Indtast din e-mail.
Telefon
Invalid input
Adresse
Invalid Input
Postnr (*)
Invalid Input
Besked (*)
Indtast din besked.