no image

Din tagberegner

Et nyt tag er med til at forhøje værdien af din bolig – evt. i kombination med udskiftning af loftisolering. Alligevel er det en stor beslutning – primært pga. økonomi for de flestes vedkommende – at vælge at få udskiftet et eksisterende tag.

Vi vil gerne gøre det trygt og overskueligt for dig at sætte processen henimod at få et helt nyt, smukt tag på dit hus.

Derfor har vi lavet en simpel tagberegner.

Beregner..

Tagberegner - Dit gamle tag

Brug nedenstående Tagberegner til at beregne prisen på at få lagt nyt tag.

Nuværende tagtype

Tagets hældning

Husets grundplan

Tagets alder

Vælg hustype

Her på siden kan du beregne, hvad det vil koste dig at få lagt nyt tag – enten på dit nybyggede hus eller tilbygning eller ved at udskifte dit gamle tag. Det er ganske gratis og uforpligtende.

For at kunne lave den mest nøjagtige pris på nyt tag til dig skal du bruge følgende informationer, som du taster ind i tagberegnere:

 • Din nuværende tagtype: Tegltag, Decra, betontag, skifertag eller tagpap
 • Dit tags hældning mellem 12°-34° eller mellem 35°-50°
 • Arealet på dit hus i grundplan (antal kvadratmeter)
 • Hvor gammelt er dit nuværende tag?
 • Er dit hus med eller uden vinkel? 

Prisen, som du får, varierer alt efter, hvilket materiale du ønsker skal lægges på dit hus. Vi tilbyder alt fra tagpap over tegltag til ståltag.

Beregn prisen på et nyt tag

Om det er på dit sommerhus, din helårsbolig eller en tilstødende bygning, så gælder det nu om at indtaste dine oplysninger. Det tager mindre en 1 minut.

Når du har indtastet dine oplysninger, vil du få et taggalleri med billeder og priser, som gør det overskueligt og let at se, hvilken pris der gælder, hvis du vil have udskiftet til de forskellige tagtyper. Prisen er vejledende, da der er flere faktorer, som spiller ind. Hvis du vil være sikker på at få den helt nøjagtige pris, så har du selvfølgelig også mulighed for det.

Få tilsendt et konkret tilbud på tagdækning

Her kan du nemlig vælge en eller flere tagtyper, du ønsker at få tilsendt et uforpligtende tilbud på, hvor vi har taget højde for alle faktorer, der er relevante ved lige præcis dit tag. Husk at klikke på ’Anmod om tilbud’ i nederste højre hjørne. Så vender vi tilbage med en pris på nyt tag til dig.

Det hører med i den pris, du får tilsendt:

 • Demontering + bortkørsel af eksisterende tag og andre dele.
 • Montering af nyt undertag.
 • Montering af tryklister.
 • Montering af nye T1 taglægter.
 • Montering af nye vindskeder.
 • Montering af nye zinktagrender og nedløb.
 • Montering af den valgte tagtype – fx tegltagsten, betontagsten mv.
 • Montering af tilbehør såsom udluftningshætter, kapsler og rygning.
 • Levering af materialer, arbejdsløn og alm. bukkestillads.

Prisberegneren her tager ikke højde for udhæng, valme, skorstene, ovenlysvinduer, eventuelle kviste samt eventuelt fornødne lifte, kran eller mere avancerede stilladser, hvis noget af det er nødvendigt til opgaven. Ved at bestille et uddybende tilbud på nyt tag til din bolig så får du også et mere detaljeret billede af, hvor meget de enkelte poster koster i dit tagprojekt.

Rådgivning af professionelle tagdækkere

Hvis du er i tvivl om noget som helst, så sidder vi klar til at vejlede dig. Vi har mange års erfaring inden for branchen. Derfor ved vi, hvad der fungerer. Vi ved, hvilken type tag der bedst understøtter byggestilen på dit hus, samt hvor længe de forskellige tagtyper holder.

Vi kan også rådgive dig om den bedst mulige måde at vedligeholde dit nye tag på.

Det kan også nemt være, at du simpelthen er i tvivl om, hvorvidt det er tid til at udskifte hele dit tag, eller om dit tag sagtens kan klare 5-10 år mere med en god tagrens og en omgang beskyttende maling. I så fald er det også en god idé at tage os med på råd i overvejelserne.

Hvor kan jeg spare?

Prisen på et nyt tag kan variere med helt op til 100.000 kr., og det er i bund og grund en stor investering at få nyt tag.

Du har dog mulighed for at spare penge på tilbuddet, du får fra os, hvis du selv kan stå for nedrivning af den gamle tagkonstruktion og bortskaffelse af al nødvendigt affald. Gør os opmærksomme på det, når du indhenter tilbuddet, så tager vi hensyn hertil i det tilbud, vi sender til din mail.

Har du set, at vi også har en isoleringsberegner? Her kan du beregne, hvor meget det vil koste af isolere/efterisolere dit loft. Når du får lagt nyt tag, kan det nemlig ofte give rigtig god mening – igen rent økonomisk – på lang sigt også at få udskiftet eller suppleret din loftisolering. Det giver dit hus en væsentlig energiforbedring, hvilket igen er med til at øge værdien af dit hus.

Vi er din tagekspert. Og vi glæder os til at høre fra dig og guide dig nærmere den helt rette beslutning for jer.

spar op til
20%

Få et uforpligtende tilbud

Ring på tlf. 28 68 74 50

 

Du er også meget velkommen til at udfylde understående formular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.


Uforpligtende tilbud
Navn (*)
Indtast dit navn.
Email (*)
Indtast din e-mail.
Telefon
Invalid input
Adresse
Invalid Input
Postnr (*)
Invalid Input
Besked (*)
Indtast din besked.