no image

Nyt tag Galten

Dansk Tagbyg i Galten tilbyder tagarbejde

Er dit tag blevet gammelt og slidt? Er du begyndt at tænke på renovering, eller skal der et helt nyt tag på din bolig eller carport?

Tag os med på råd – uanset hvor du er i processen. Vi er specialister inden for alt i tagarbejde. Vi kan være behjælpelige fra start til slut af dit projekt ’nyt tag’. Vi har mange års erfaring og faglig viden om miljørigtige, smukke tagløsninger af håndværksmæssig topkvalitet.

Vi har talrige opgaver inden for tagrenovering/tagudskiftning i Galten på samvittigheden.

Derudover er vi meget stolte af at være blevet finalist til Årets Håndværker – nærmere bestemt Årets Tagdækker – flere år i streg. Vi stiller os udmygt over for vores succes og er taknemlig over for alle anmeldelser fra vores mange glade og tilfredse kunder i og omkring Galten på Anmeld Håndværker.

Få det bedste resultat med professionel rådgivning – og spar penge

For os er det utrolig vigtigt, at du er tryg i hele processen med at få nyt tag. Vi vægter det derfor højt at tage en grundig snak med dig omkring dit nuværende tag, dit hus og dine drømme for nyt tag på dit hus i Galten, så vi kan tilbyde dig den optimale tagløsning. Vi leverer et håndværksmæssigt resultat i topkvalitet – hver eneste gang. Et resultat, som både du og vi kan være stolte af.

Vi tilbyder desuden altid at efterisolere dit hus i forbindelse med tagarbejde, så vi kan hjælpe dig med at spare penge på varmeregningen. I mange tilfælde udmønter sådan en løsning sig også i en bedre energimærkning, samt at dit hus bliver mere værd.

Vi ved blandt andet også, hvor vigtigt det er, at taget bliver tilset med jævne mellemrum, for at du kan have gavn af det så mange år som muligt. Vejret er hårdt ved taget og sætter sine spor. Vi kommer gerne ud og besigtiger jeres tag, så eventuelle småskader ikke bliver til store problemer.

Er du klar til at fortælle os om dit forestående tagprojekt i Galten? Så kontakt os via vores kontaktformular eller ring på nummeret i bunden af denne artikel.

Vi udfører alle former for tagdækning i Galten

Hos Dansk Tagbyg går du ikke forgæves – uanset hvad du drømmer om. Vi har en kæmpe JA-hat og sætter ingen begrænsninger. Vi påtager os alle former for opgaver med nyt tag i Galten – både store og små.

Vi arbejder med alt fra tegltag og betontag til ståltagskifertagDecra ståltag,Quadrotag samt tagpap og eternittag. Fra demontering af eksisterende tag til montering af undertag med 40 års garanti og godkendte lægter til montering af nyt tag og efterisolering af loft.

Hos Dansk Tagbyg ApS er vi glade for at kunne tilbyde vores rådgivning. Vi kan hjælpe med valg af tagtype og konstruktion samt vejledning omkring håndværksmæssigt korrekt udførelse af arbejdet. Få jeres tagprojekt i Galten udført til UG med kryds og slange med Dansk Tagbyg. Læs eventuelt nogle af de mange flotte anmeldelser fra glade kunder på Anmeld Håndværker.

Giv os et kald på 28 68 74 50 – så sender vi dig et uforpligtende tilbud på nyt tag Galten.

Du er naturligvis også meget velkommen til at bruge vores prisberegner, hvor du kan regne ud, hvad det vil koste dig at få nyt tag. Der er nemlig mange forskellige faktorer, der spiller ind på prisen. Prøv tagberegneren her.

spar op til
20%

Få et uforpligtende tilbud

Ring på tlf. 28 68 74 50

 

Du er også meget velkommen til at udfylde understående formular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.


Uforpligtende tilbud
Navn (*)
Indtast dit navn.
Email (*)
Indtast din e-mail.
Telefon
Invalid input
Adresse
Invalid Input
Postnr (*)
Invalid Input
Besked (*)
Indtast din besked.