no image

ISOLERINGSBEREGNER

Loftisolering udgør en slags låg, som udgør den øvre – og meget vigtige – klimaskærm på dit hus. Idet varmen stiger op ad, vil der ske et betydeligt varmetab gennem dit loft, hvis det ikke er tilstrækkeligt isoleret. Faktisk er det helt op til 25 % af varmen, der går tabt gennem et dårligt isoleret loft. Derfor er det en god idé at sørge for, at efterisolere dit loft.

 

Brug nedenstående isoleringsberegner til at beregne prisen på ny isolering.

 

Det første, vi har brug for at vide, når vi skal give dig et tilbud på at få isoleret dit loft, er, hvor kvadratmeter dit loft dit er i grundplan. Derudover skal vi vide, hvor lang gangbroen er. Når du har udfyldt disse oplysninger i isoleringsberegneren, vil du få oplyst priserne for at få lagt et lag på mellem 100-450 cm isolering på dit loft.

 

Husk at have dette in mente: I nogle tilfælde kan det være nødvendigt også at udskifte den eksisterende isolering for at få den bedst mulige reduktion af varmetab gennem loftet på dit hus.

Beregner..

Isoleringsberegner

Brug nedenstående Isoleringsberegner til at beregne prisen på ny isolering.

Loftets grundplan

Hvor lang er gangbroen?

Kan det betale sig for dig at isolere dit loft?

Isolering giver ofte meget store besparelser på varmeregningen. Men hvornår er det egentlig en fordel at få efterisoleret dit loft?

 

Vi anbefaler som udgangspunkt, at du sørger for at efterisolere dit loft, hvis der er mindre end 175 cm. Det gælder for stort set alle ældre huse – over 10 år gamle – der aldrig har fået lagt ekstra isolering, at de har brug for det. De nuværende krav til loftisolering er, at der skal være minimum 300 mm – for lavenergihuse er kravet endda 400 mm.
Du kan let selv måle, hvor tykt et lag isolering der er på dit loft ved at bruge en tommestok. Tag tommestokken med op på loftet.

 

Her stikker du tommestokken ned i kanten af isoleringen, indtil du kan mærke, at du rammer det hårde underlag. Så kan du let aflæse på tommestokken, hvor mange milimeter isolering, der dækker dit loft på nuværende tidspunkt.

 

Mål gerne flere steder. Så får du en mere nøjagtig måling

 

Fordele ved at efterisolere dit loft

  • Du får en mere effektiv klimaskærm og sparer dermed på varmeregningen
  • Dit hus bliver flere penge værd
  • Dit CO2-udslip mindskes
  • Dit hus kan få en bedre energimærkning
  • Du får et mere stabilt og behageligt indeklima.

Få et konkret tilbud

Når du har set de forskellige priser igennem og fundet én eller flere, som du er interesseret i, så kan du klikke på dem og dermed tilvælge dem.

 

Til sidst klikker du på ’Anmod om tilbud’ nede i højre hjørne. Her vil du blive bedt om at udfylde dine kontaktoplysninger. Udfyld også gerne kommentarfeltet med relevante oplysninger om den isolering, du efterspørger. Derefter vil vi kontakte dig med et konkret tilbud på isolering af dit hus.

 

Efterisolering er en tillidssag mellem dig og vores fagfolk. Derfor lægger vi stor vægt på, at du ikke er i tvivl om noget undervejs i processen. Derudover leverer vi altid til tiden og besvarer alle dine spørgsmål i arbejdsprocessen.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

spar op til
20%

Få et uforpligtende tilbud

Ring på tlf. 28 68 74 50

 

Du er også meget velkommen til at udfylde understående formular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.


Uforpligtende tilbud
Navn (*)
Indtast dit navn.
Email (*)
Indtast din e-mail.
Telefon
Invalid input
Adresse
Invalid Input
Postnr (*)
Invalid Input
Besked (*)
Indtast din besked.