no image

Eternittag - et miljøvenligt tag

Eternittag

Eternittag er danskerne foretrukne tagtype når det kommer til småhuse, fritidshuse men også til alle former for erhvervsbyggeri.

Eternittag er lavet af miljøvenlig fibercement som er modstandsdygtig når det kommer til angreb fra råd og svamp.

Eternittag er let at lægge og til en lav pris

Et eternittag er en forholdsvis billig tagløsning da materialerne koster mindre end eksempelvis teglsten eller skifer fliser. Derudover er eternittaget meget enkelt at lægge, og anvendes ofte til eksempelvis sommerhus, haveskurer og garager hvor du ofte har brug for et nemt og billigt tag, som ikke kræver en masse viden for selv at kunne lægge det.

Slidstærk tagløsning

Eternittag består hovedsageligt af fibercement, der sikrer en langt højere styrke, end man eksempelvis kender fra beton. Fibercement ideelt som byggemateriale og det gør eternittag til en stærk og solid løsning. Et eternittag er slidstærkt, og stiller samtidig ikke store krav til dit tags konstruktion.

Eternittag er vedligeholdelsesfrit og lang levetid

Med et eternittag får du et solidt og tæt tag, der ikke kræver meget vedligeholdelse, og samtidig bevarer sit udseende i mange år. Trods det vekslende danske vejr har eternittaget lang levetid. Eternittaget sikrer et godt indeklima, da det tillader huset at ånde. Et eternittag bidrager altså både til et godt indeklima og er vedligeholdelsesfrit.

Eternittaget er brandhæmmende

En af bølgeeternittens gode egenskaber er, at den virker brandhæmmende. Eternittaget er fremstillet af fibercement, hvilket er et let materiale og er derfor hurtigere at arbejde med og der skal ikke forstærkes på den eksisterende tagkonstruktion. Eternittagpladerne er normalt udformet som bølgeplader, men kan også fås som flade tagplader som erstatning for f.eks. Naturskifer.

Fordele ved et eternittag:

  • Billigt at etablere og vedligeholdelsesfrit
  • Lang levetid selv under hårde vejrbetingelser
  • Modstår angreb fra fugt og svamp og derved bidrager til et sundt indeklima
  • Miljøvenlige materiale fremstillet af cement, vand, mineraler og fibre
  • Brandhæmmende virkning

Professionel rådgivning hos Dansk Tagbyg ApS

Vi er specialister i løsninger med eternittag som kan holde i op til 40 år. Vores håndværkere er specialiserede i tag og energiløsninger såsom solceller samt vinduer og døre, og har solid erfaring inden for tømmerfaget. Det er vigtigt for os, at levere et professionelt arbejde i kvalitetsprodukter, til tiden og til en fornuftig pris. Kontakt os på 28 68 74 50, så kan vi sammen finde den bedste løsning for netop din bolig. Læs mere og modtag et uforpligtende tilbud her.

PRISBEREGNER

Beregn prisen på
dit tag her

.

spar op til
20%

Få et uforpligtende tilbud

Ring på tlf. 28 68 74 50

 

Du er også meget velkommen til at udfylde understående formular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.


Uforpligtende tilbud
Navn (*)
Indtast dit navn.
Email (*)
Indtast din e-mail.
Telefon
Invalid input
Adresse
Invalid Input
Postnr (*)
Invalid Input
Besked (*)
Indtast din besked.