no image

Energiløsninger

En energiløsning er en forbedring af din bolig med fokus på at optimere energiforbrug og lave byggeteknisk korrekte og holdbare løsninger. Drømmer du om at foretage en energirenovering af dit hus, som måske kan forbedre energimærkningen, gøre dit indeklima mere behageligt og øge salgsværdien på dit hus.

Nedenfor kan vores store udvalg af energiløsninger. Klik dig ind under henholdsvis isolering, solceller samt vinduer og døre, hvor du kan læse mere om, hvordan vi kan tilbyde at energioptimere dit hus og spare dig penge på varmeregningen og elregningen.

Isolering af loft og tag

isolering

Hvis dit loftrum og tag ikke er tilstrækkeligt isoleret, vil din bolig have et højt varmetab gennem loftet. Pengene fiser simpelthen ovenud af din bolig. Vil du gøre det lettere at holde en stabil temperatur i dit hjem og samtidig spare penge? Så skal du have tjekket dit loftrums isolering. Ved at efterisolere loft og tag og optimere dit isoleringsniveau vil du opleve:

 • Bedre og mere stabilt indeklima – med mindre kuldetræk
 • Energiforbedringer, som sparer dig penge på varmeregning
 • Forøgelse af husets værdi
 • Varmere overflader i din bolig

Solceller

isolering

Få en mere energirigtig bolig med solceller på taget. Solcelleanlægget gør, at du kan producere din egen energi, så du kan spare penge på den dyre strøm. Vi guider dig naturligvis til den optimale solcelleløsning for netop din husstand, så I kan spare mest muligt. Det handler nemlig ikke om bare at vælge det største anlæg, du kan finde. Det handler også om at finde ud af, hvor det skal placeres.

Husk at tjekke i lokalplanen for dit område, at det er tilladt at sætte solceller op.

Vinduer & døre

isolering

Med energiruder mindskes det varmetab, som ellers vil ske gennem ruder i vinduer og døre på din bolig.

Det betaler sig at vælge energirigtige vinduer og døre både i forbindelse med et nyt hus, og når du vil energioptimere et ældre hus ved at udskifte vinduer og døre med mere energirigtige udgaver. Her kan vi naturligvis hjælpe dig uanset, om det drejer sig om ovenlysvinduer eller vinduer i husets mur.

Udskiftning af vinduer og døre har en stor betydning for salgsværdien på dit hus, idet det både skaber bedre indeklima, mindsker kuldetræk og giver en tydelig visuel forbedring på facaden af dit hus – både udefra og indefra.

Hvorfor bruge penge på energioptimeringer af boligen?

Priserne på el og varme er deres højeste længe. Heldigvis er der rigtig meget, du kan gøre for at spare på det dyre el- og varmeforbrug. Men det er ikke kun din pengepung, der bliver glad. Dit hus bliver også mere komfortabelt at opholde sig i. Der er grundlæggende 5 rigtig gode grunde til, at du skal vælge at energiforbedre dit hus.

 1. Du sparer penge på elforbruget og varmeregningen
  Når varmetab mindskes og huset selv kan producere strøm til boligens beboere, så kan det tydeligt ses på regningerne.

 2. Du får et bedre indeklima og mindre træk
  Det bliver lettere at holde en stabil temperatur inde i dit hus, og du vil mærkbart opleve mindre kuldetræk fra vægge og vinduer, alt efter hvilke slags energiløsninger du har valgt.

 3. Overfladerne i din bolig bliver varmere
  Hvis du tidligere har haft et hus med træk og varmetab, så vil du opleve, at overfladerne i dit hus ikke er nær så kolde at sidde ved siden af.

 4. Salgsværdien på dit hus forøges
  Købere kan rigtig godt lide tanken om, at elforbrug og varmeforbrug ikke koster det hvide ud af øjnene. Det vil de gerne betale for. Kan det samtidig ses på en forbedret energimærkning, så giver det yderligere forøgelse af salgsværdien.

 5. Du sparer tid på vedligehold
  Ved at integrere nye, moderne og højteknologiske løsninger i dit hus får du også en energiløsning, der ikke kræver nær så meget vedligehold. De nye løsninger er nemlig lavet mere vejrbestandige, så de kan modstå det danske vejr med storm, regn og sne.

Hvis du vil læse mere om Energistyrelsens anbefaling til energiforbedringer af dit hus, så kan du læse mere her.

Hvornår er det relevant at energioptimere sit hus?

Medmindre du bor i et helt nybygget hus med energimærke A, så kan det stort set altid betale sig at lægge penge i energiløsninger. Det vil i mange tilfælde øge energimærkningen af huset (med en ny energimærkning bliver dit hus mere værd), spare på regningerne, og på den måde vil investeringen i energiforbedringer tjene sig hjem over tid.

Når du skal i gang med at foretage en større energirenovering af dit hus, står vi altid til rådighed for en snak om dine muligheder. Ring til os allerede i dag.

5 vaner, der mindsker dit varmeforbrug

 • Sænk temperaturen i din bolig
 • Luk døre mellem varme og kolde rum
 • Spar på det varme vand
 • Indstil så vidt muligt dine termostater ens
 • Tjek, at dine radiatorer ikke er varme forneden.

5 vaner, der mindsker dit elforbrug

 • Fyld din opvaskemaskine – hver gang
 • Brug tørresnor – i stedet for tørretumbler
 • Skift til LED-pærer
 • Vask tøj ved lavere temperaturer
 • Sluk lyset i tomme rum.

Hvis du implementerer disse vaner, så er du rigtig godt på vej. Hvis du så vil have endnu mere ud af din daglige indsats, står vi klar med råd og vejledning samt nogle virkelig dygtige håndværkere, der kan implementere energiforbedringer, der virkelig batter, for dig.

PRISBEREGNER

Beregn prisen på
dit tag her

.

spar op til
20%

Få et uforpligtende tilbud

Ring på tlf. 28 68 74 50

 

Du er også meget velkommen til at udfylde understående formular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.


Uforpligtende tilbud
Navn (*)
Indtast dit navn.
Email (*)
Indtast din e-mail.
Telefon
Invalid input
Adresse
Invalid Input
Postnr (*)
Invalid Input
Besked (*)
Indtast din besked.