no image

Betontag - en stærk og holdbar løsning

BETONTAG

Betontaget er et af de populære valg af tag i Danmark, og betontag er også en type tag, der er produceret til det danske vejr. Med et betontag får du en af de mest holdbare løsninger på markedet. Betontaget er et rigtig godt valg til et nyt tag.

Stærkt, solidt og nemt at lægge

Betontagsten er målfast, holdbar og nemt at lægge. Betontaget findes i mange forskellige farver, og med forskellige overflader, hvilket gør det nemt for dig at finde den rette tagsten til dit hus. Med et betontag får du en stærk og holdbar løsning som kan modstå kraftig storm og blæst bedre end eksempelvis teglsten.

Betontag er et billigere alternativ

I de fleste tilfælde vil betontag være en billigere løsning end et tegl- eller skifertag, og du får samtidig et solidt og pænt tag der kan holde dit hjem både tørt og sikkert i mange år fremover. Med et betontag får du et rigtig godt alternativ til et tegltag, stål eller skifertag og du sparer samtidig penge på materialer.

Naturligt og holdbart

Betontag er en tung tagtype, og beslutter du dig for et betontag, så vil vi foretage en beregning for at sikre at den nuværende tagkonstruktion kan bære det nye og tungere tag. Er der allerede lagt et tungt tag skal der som regel ikke foretages yderligere forstærkninger. Betontagsten er lavet af en blanding af sand, cement, vand og farvestoffer, og er en af de mest holdbare tagløsninger på markedet. Som noget nyt kan du også få betontag, som er 40% lettere set i forhold til traditionelle betontagsten. Disse betontagsten har samme styrke, udseende og holdbarhed som de traditionelle og er et glimrende alternativ, hvis du ikke har en tagkonstruktion til tungt tag.

Fordele ved et betontag:

  • Det er produceret til det danske vejr
  • Det er meget holdbart
  • Det beholder sit udseende i mange år
  • Det er et naturligt, stærkt og let håndterbart materiale
  • Det er et billigere alternativ til de dyrere tegltagsten

Professionel rådgivning hos Dansk Tagbyg ApS

Vi er specialister i tagløsninger med betontag og tilbyder markedets bedste undertag. Dette kombineret med vores mange års erfaring inden for taglægning, kan give dig et betontag der kan holde i mere end 50 år. Vores håndværkere er specialiserede i tag og energiløsninger, og har solid erfaring inden for tømrerfaget. Det er vigtigt for os, at levere et professionelt arbejde i kvalitetsprodukter, til tiden og til en fornuftig pris. Kontakt os på 28 68 74 50 og vi kan sammen finde den bedste løsning for netop din ejendom.

PRISBEREGNER

Beregn prisen på
dit tag her

.

spar op til
20%

Få et uforpligtende tilbud

Ring på tlf. 28 68 74 50

 

Du er også meget velkommen til at udfylde understående formular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.


Uforpligtende tilbud
Navn (*)
Indtast dit navn.
Email (*)
Indtast din e-mail.
Telefon
Invalid input
Adresse
Invalid Input
Postnr (*)
Invalid Input
Besked (*)
Indtast din besked.