no image

Tag renovering

Er dit tag efterhånden ved at være godt slidt ned, og har du langt om længe besluttet dig for, at tiden er inde til en grundig tag renovering? Selvom en tag renovering kan virke som en uoverskuelig og dyr opgave, så er det faktisk den bedste investering, du kan foretage dig for at fremtidssikre dit tag.

Læs mere...

Renovering af husets tag

Er du netop for nylig blevet husejer, og er du i tvivl om, hvorvidt dit tag skal renoveres inden indflytning? Eller har du måske boet i dit hjem i mange år og ved, at tiden er inde til, at der skal tage hånd om nogle ting? Uanset hvad din situation måtte være, så står vi hos Dansk Tagbyg klar til at hjælpe med både stort og småt, så du igen kan føle dig tryg i dit hjem, når det næste stormvejr rammer.

Læs mere...

Tagrenovation

Ønsker du at give dit tag et nyt liv, så det kan blive robust og hærdet til at kunne klare det omskiftelige, danske vejr? Taget er et af husets vigtigste konstruktioner og er til at for at kunne holde dig tryg, varm og velisoleret året rundt. Derfor kan det godt betale sig at bruge nogle penge på en jævnlig tagrenovation, der måske kan være nok til at udskyde en total tagudskiftning og de store udgifter, det fører med sig.

Læs mere...

Reparation af tag

En simpel reparation af dit tag er et mindre omfattende projekt end både en renovation eller total udskiftning af hele tagkonstruktionen og kan samtidig være med til at give dit tag en forebyggende behandling, som kan gøre det mere modstandsdygtigt over tid og spare dig for dyre regninger.

Læs mere...

Tagrenovering

Har dit tag fået lidt mere end et par skrammer hist og pist, og er det efterhånden ved at være godt slidt ned af det danske vind og vejr? Du gruer måske allerede nu for at skulle udskifte hele dit tag - og for den store regning, der følger efter. Men bare rolig. I mange tilfælde kan en grundig tagrenovering faktisk være det, der skal til, for at give dit tag et nyt liv.

Læs mere...

Reparation af tegltag

Et tegltag er et populært valg for mange danskere, når der skal lægges nyt tag - og med god grund. Tegl er nemlig kendt for sin gode holdbarhed og giver derfor en robust og modstandsdygtig tagkonstruktion, der holder i mange år.

Læs mere...

Tagreparation

Dit tag er et af hjemmets vigtigste konstruktioner, og derfor er det både en god og langsigtet investering at holde det i topform. Et sundt tag er nemlig med til at sikre et velisoleret hjem, der kan beskytte dig mod al slags vind og vejr året rundt - og samtidig spare dig for en stor og dyr varmeregning.

Læs mere...

Bygge til i parcelhuset? Sådan gør du!

Går du og drømmer om at udvide parcelhuset? Mange danskere vælger nemlig at renovere derhjemme og bygge til af flere årsager. Hvad enten du er ude efter mere plads i hjemmet, eller om du bare godt kunne tænke dig at få en stue mere, så kræver det god planlægning og skarp eksekvering af byggeprocessen. Du skal nemlig være opmærksom på flere ting, såsom byggetilladelser, plantegninger og valg af tag. Derfor får du her en masse gode råd og hjælp til at blive klar til tilbygning i parcelhuset derhjemme.

Læs mere...

Få hjælp til tilbygning hos Dansk Tagbyg

Mange danskere går ofte med en drøm om at bygge til derhjemme. Måske har du også ladet tankerne flyde over i en større stue eller en udvidet altan? Måske går du endda og drømmer om at lave en større tilbygning, så du og din partner kan få de ekstra kvadratmeter, I altid har drømt om. Uanset din årsag, så er tilbygning noget, der kræver både tid og penge. Det kræver også, at man tager stilling til, hvilket tag der skal lægges på den nye tilbygning. Og derfor bør du også på forhånd forberede dig på, at der er mange faktorer, der skal afklares. Du skal tage stilling til mange ting, og derfor får du her en gennemgang, så du kan blive klar til tilbygning derhjemme.

Læs mere...

Utæt tag: Gør noget ved problemet nu

Et utæt tag kan være skyld i rigtig mange dårligdomme i dit hjem. Med et utæt tag følger oftest et væld af ubehageligheder, såsom fugt, nedbrydelse eller mug. Derfor er det vigtigt, at du sikrer, at dit tag kan holde til vind og vejr. Hvis du har fundet en skade eller utæthed i dit tag, så er det yderligere vigtigt, at du får det behandlet så hurtigt som muligt. Tænker du, at taget kan vente med en reparation til, sommerens milde vejr melder sin ankomst, så kan det altså komme til at koste dig dyrt.

Læs mere...

Bliv klogere på tagreparation

Tagreparationer kan umiddelbart virke uoverskuelige, hvis man ikke har stor erfaring på tage. Taget er en stor del af dit hjem, og du kan ofte hurtigt få bange anelser, så snart du mener, at der skal laves noget på det. Men tagreparation behøver ikke at være et svært forløb, så længe du vælger den rigtige reparatør. Det kan også være en fordel at sætte sig lidt ind i tingene og undersøge, hvor meget af ens tag, der rent faktisk mangler en tagreparation. Det kan svinge meget, og der er enkelte ting, du kan kigge efter, når du går ud for at lede efter tegn på tilstanden af dit tag.

Læs mere...

FORLÆNG DINE TAGRENDERS LEVETID MED DISSE 5 RÅD

Er du også i tvivl om, hvad der er nødvendigt at gøre for dine tagrender? Hvordan sikrer du, at de holder længst mulig tid? Måske har du netop fået nye tagrender, eller du har tagrender med nogle år på bagen og er lige kommet i tanke om, at det nok var en god idé at fikse dem lidt op. Uanset hvilken situation du står i, så vil du kunne finde nyttige råd i denne artikel, der sikrer dine tagrender mod unødigt slid.

Læs mere...

Taglægger – find den rette

Synes du, at din varmeregning er temmelig høj i forhold til din budgettering, eller vil du bare gerne spare penge der, så bør du tage et kig på dit tags stand. Taget er med til at isolere din bolig og holde på varmen. Varmen stiger til vejrs, og den vil sive ud, hvis dit tag er utæt, og så vil du automatisk skrue op for varmen for at få det varmere i boligen. Men uden nytte hvis varmen alligevel siver ud. Det kan blive en meget dyr fornøjelse. Derfor bør du få tjekket taget.

Finder du så ud af, at taget trænger til en udskiftning eller renovering, så bør du kontakte en professionel taglægger. På den måde sikrer du, at arbejdet bliver gjort ordentligt, og din investering i nyt tag vil spare dig mange penge på varmeregningen i fremtiden. Og det er her, at Dansk Tagbyg ApS kommer ind i billedet.

Læs mere...

Renovering af tag

Renovering af tag er ofte det, der i en eller anden grad bliver nødvendigt, hvis dit tag har huller, som du ikke får lukket. En gang imellem kan det også være nødvendigt med en tagrenovation, hvis dit tag bare har levet sine dage i bedste velgående, men nu trænger til et løft i form af ny konstruktion, nye sten, eller måske bare lidt istandsættelse.

Læs mere...

Nyttige overvejelser ved udskiftning af tag

Du kommer ikke udenom det. Nogle gange er det altså bare på tide at få udskiftet taget på dit hus. Det kan være en besværlig proces, hvis du ikke har styr på, hvordan dit nye tag skal være eller om det gamle tag overhovedet har brug for en udskiftning. Det er dog nemt at spotte tegn på, at en udskiftning af tag er nødvendig, og en tagudskiftning kan, trods de umiddelbare udgifter, være en fantastisk investering i fremtiden. Om du vil blive boende i dit hus i mange år endnu, eller om du har planer om at sælge i fremtiden, kan en tagudskiftning være med til at sikre, at omkostningerne bliver til plusser på kontoen med tiden. Der er endda ekstra økonomiske forbehold for fremtiden, som du kan tage i forbindelse med udskiftning af dit tag.

Læs mere...

Mange tagtyper – mange styrker

Du har sikkert store krav til dit tag, og det burde du også have. Dit tag skal beskytte dit hus mod vind og vejr mange år ud i fremtiden, og det skal også gerne se smukt ud, mens det gør dets arbejde. Heldigvis findes der mange forskellige tagtyper, som alle har deres styrker. Dermed kan du med sikkerhed finde en tagtype, som opfylder de kriterier, du har for dit tag. Om du bygger hus på budget, om du ønsker et enormt langtidsholdbart tag, eller om du hellere end gerne vil ofre lidt vedligeholdelse for en billigere pris – så er der et tag, der er ideelt for dig og dine behov.

Læs mere...

En tagdækker med høj faglighed – hjælp til de afgørende beslutninger om dit tagprojekt

Står du og har brug for at få monteret et nyt tag? Så er det vigtigt at vælge en tagdækker, der har styr på sit håndværk. Der er nemlig utallige aspekter, der skal overvejes grundigt, når dit tag skal lægges, så du opnår det bedst mulige resultat. Det drejer sig blandt andet om omfanget af projektet, holdbarheden af taget, bygningens overordnede udseende og meget mere.

Læs mere...

Find det ideelle hustag – funktionelt, æstetisk og økonomisk

Dit tag er en facade, fuldstændig ligesom væggene på dit hus. Det skal derfor kunne holde til vind og vejr, og du vil formentligt også foretrække, at det er energibesparende og økonomisk. Det er nok også et krav, at dit hustag skal være æstetisk og passe godt ind med husets andre materialer samt de omgivelser, huset ligger i.

Læs mere...

Decra tag eller ståltag

Decra tag er et tag som er bygget op omkring en stålkerne, som er galvaniseret med aluzink. Hvorefter tagpladerne bliver belagt med slagfast pulver lakering eller stengranulat. Dette sikrer et gennemført kvalitets ståltag med en 30 års produktgaranti.

Læs mere...

spar op til
20%

Få et uforpligtende tilbud

Ring på tlf. 28 68 74 50

 

Du er også meget velkommen til at udfylde understående formular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.


Uforpligtende tilbud
Navn (*)
Indtast dit navn.
Email (*)
Indtast din e-mail.
Telefon
Invalid input
Adresse
Invalid Input
Postnr (*)
Invalid Input
Besked (*)
Indtast din besked.