no image
no img

+45 28 68 74 50

Bygge til i parcelhuset? Sådan gør du!

Går du og drømmer om at udvide parcelhuset? Mange danskere vælger nemlig at renovere derhjemme og bygge til af flere årsager. Hvad enten du er ude efter mere plads i hjemmet, eller om du bare godt kunne tænke dig at få en stue mere, så kræver det god planlægning og skarp eksekvering af byggeprocessen. Du skal nemlig være opmærksom på flere ting, såsom byggetilladelser, plantegninger og valg af tag. Derfor får du her en masse gode råd og hjælp til at blive klar til tilbygning i parcelhuset derhjemme.

Før tilbygningen kan begynde

Uanset din grund til at renovere eller bygge til derhjemme, så skal du være forberedt på, at der skal lægges meget arbejde i forberedelsen. Der skal anmodes om byggetilladelse, hvilket kræver, at du anskaffer en masser dokumenter og tegninger. Du skal bl.a. fremskaffe plantegninger, diverse ingeniørberegninger, facadetegninger, afløbsplan og meget andet. Det kan godt virke uoverskueligt, og derfor kan du med fordel benytte dig af professionel hjælp, så du er sikker på, at samtlige dokumenter er i orden. På denne måde kan du også spare dig selv for en masse besvær og eventuelle forsinkelser, hvis dokumenterne indeholder fejl.
Du skal også huske at bestille byggemateriale, hvis du selv vil stå for tilbygningen. Er det ikke tilfældet, kan dette gøres af byggefirmaet, som står for at hjælpe dig med din tilbygning. Tag derfor en ekspert med på råd, så du har styr på byggetilladelse, bestilling af byggematerialer, og vær sikker på at gennemgå byggeplanen grundigt med eksperterne.

Få mere plads i hjemmet

Men hvorfor overhovedet bygge til i parcelhuset? For mange er parcelhuset perfekt. Men din boligsituation ændrer sig med tiden, og derfor kan det være en fordel at investere i dit nuværende hus frem for at skulle kigge på nyt hus med årene. Du kan derfor kigge fremad og overveje hvilke ændringer, du og din partner vil kunne nyde godt af derhjemme. Måske har I brug for et større køkken eller badeværelse? Måske er familieforøgelse på planen? Eller måske skal ungerne snart flytte hjemmefra?

 

Uanset din grund, vil du kunne nyde godt af det, hvis du vælger at bygge til derhjemme. For selvom tilbygning kan være en dyr omgang, så skal du se det som en smart investering i dit hjem og din fremtid. Du kan nemlig være med til at øge værdien på dit hjem, hvis byggearbejdet bliver lavet ordentligt. På denne måde kan du også spare penge, fordi du derved slipper for at skulle købe nyt hjem, når du i stedet kan bygge dig til det perfekte hjem.

Oprethold en flot facade på parcelhuset

Når du skal bygge til derhjemme, så er det vigtigt, at du husker på husets facade. For hvis tilbygningen både skal være værdifuld for dig og huset værdi, så skal du huske at overholde den overordnede stil. Derfor skal du huske på, at facaden er et vigtigt element for dit parcelhus. Facaden skal ikke kun beskytte dit hus fra vind og vejr, det skal også se godt ud udefra. Du skal derfor være opmærksom på, at din tilbygning skal bidrage til husets facade uden at forværre denne.

 

Huset facade er dog ikke det eneste, der skal beskytte mod vind og vejr. Du kan nemlig også inkludere taget i din planlægning. Du skal nemlig med sikkerhed lægge nyt tag, når du bygger til. I mange tilfælde kan det derfor bedst betale sig at udskifte det gamle tag, hvis dette har flere år på bagen. Medmindre taget er helt nyt, så kan du drage fordel af at udskifte det gamle tag og lægge et helt nyt tag. På denne måde har du også mulighed for at tilføre parcelhuset et helt nyt element, der kan være med til at forbedre husets overordnede udseende.

 

Et nyt tag vil også give dig mulighed for at investere yderligere i dit hjem. Der findes nemlig et hav af forskellige tagtyper, som alle har hver deres fordel. Derfor har du også gode muligheder for at vælge netop den type tag, der vil tage sig bedst ud i din bolig samt tilføre huset mest mulig værdi. Nu om dage er det også muligt at få skåret tagplader til, så du kan medregne dette i din planlægning. Det giver dig nemlig mulighed for at udforske både moderne og klassiske fortolkninger af forskellige looks.

Valg af tag ved tilbygning

Når du skal vælge et tag til dit hus, så er der flere faktorer, der kan hjælpe dig godt på vej. Du kan nemlig vælge mellem mange typer tage; skifer, eternit, stål, tegl, beton og mange andre varianter. Derfor skal du også gøre op med dig selv, hvilke værdier du vægter højest. Robusthed og levetid? Fleksibilitet? Udseende? Pris og monteringstid? Miljøvenligt tag? Du har mange gode muligheder, og derfor kan du uden tvivl finde et tag, der passer til din idé om et drømmehjem.

 

Nu om dage ser man mange tage beklædt med enten tegl eller stål. Tegltage er den klassiske tagtype, der har domineret det danske marked i mange år. Denne klassiker er stadig populær i dag, fordi taget er både smukt at se på samt utroligt holdbart. Et tegltag vil heller ikke falme med tiden, og det vil derfor opretholde sit flotte udseende. Tegl beskytter mod det danske vejr under alle omstændigheder, og du skal derfor ikke bekymre dig om fugt eller skader på taget efter et større uvejr.

 

En anden populær type tag er ståltag. Ståltage fra Dansk Tagbyg fås i høj kvalitet, og denne type tag har utroligt mange fordele, hvorfor den vinder frem i popularitet rundt omkring i landet. Ståltage er både billige og hurtige at montere, og derfor kan du på ingen tid have taget klar til brug. Et ståltag kan desuden lægges ovenpå et gammelt og eksisterende tag, så du slipper for at fjerne dette på forhånd. Ståltaget er desuden ekstremt holdbart og har en god levetid, så du kan nyde godt af dette i mange år. Ståltaget kræver desuden minimalt vedligeholdelse, og du slipper derfor for yderligere besvær ved brug af denne form for tag.

 

Og lige netop besvær kan du spare dig selv for, hvis du vælger et tag med minimalt vedligehold. Enkelte typer tage kræver nemlig meget vedligehold, og du kan derfor forvente at skulle se til taget med jævne mellemrum. Andre tagtyper passer sig selv, og du kan her spare både tid og besvær blot ved at anvende en af disse.

Tagtyper har forskellige fordele

Med så mange tagtyper, kan det være svært at vælge. Derfor får du her en kort oversigt over tagtyperne samt enkelte fordele herved:

  • Tegl – klassisk og suk tagtype med god holdbarhed og meget lang levetid. Dyrt at montere og kræver en del vedligehold.
  • Stål – billig og holdbar tagtype med god levetid, der kan skæres til, så det passer til ethvert tag. Kræver undertag for at undgå kondens og eventuelle fugtskader.
  • Skifer – fleksibel tagtype, der kan fås i naturskifer eller fibercement. Utroligt lang levetid og meget slidstærk. Dyrt, men miljøvenligt alternativ, der kan virke brandhæmmende.
  • Eternit – Let og holdbart tag, der har god levetid. Risiko for revner i taget med tiden, men kræver til gengæld intet vedligehold. Fås til rimelige priser.
  • Tagpap – Let og billig tagtype med rimelig levetid. Kan tilpasses ethvert tag uanset form. Mindre miljøvenlig tagtype end andre alternativer.

Få hjælp til tilbygning hos Dansk Tagbyg

Mange danskere går ofte med en drøm om at bygge til derhjemme. Måske har du også ladet tankerne flyde over i en større stue eller en udvidet altan? Måske går du endda og drømmer om at lave en større tilbygning, så du og din partner kan få de ekstra kvadratmeter, I altid har drømt om. Uanset din årsag, så er tilbygning noget, der kræver både tid og penge. Det kræver også, at man tager stilling til, hvilket tag der skal lægges på den nye tilbygning. Og derfor bør du også på forhånd forberede dig på, at der er mange faktorer, der skal afklares. Du skal tage stilling til mange ting, og derfor får du her en gennemgang, så du kan blive klar til tilbygning derhjemme.

Hvornår kan du overveje at bygge til?

Tilbygning kan være løsningen på mange problemer eller idéer. Du kan altid vælge at tilbygge, hvis du f.eks. gerne vil have en første sal, udvidet stuen eller lavet et ekstra rum i forlængelse af huset eksisterende areal. Tilbygning kan også være løsningen, hvis du skal have overnattende gæster i en længere periode, men ikke har plads til dem. Her kan et anneks være den typiske løsning på dit problem.

 

Tilbygning kan også være svaret, hvis du er i tvivl, om din nuværende bolig opfylder dine krav. Hvis du går og overvejer at flytte i noget større, kan du også overveje at bygge til i stedet. På denne måde kan der være penge at spare, som du i stedet kan investere i din bolig. Ved at bygge til vil du nemlig kunne hæve værdien på din bolig, som på lang sigt vil kunne tjene dine penge ind igen. Du bør dog være opmærksom på, at denne løsning vil kræve både tid og penge. Du kan selv være med til at forme din vision til virkelighed, hvis du ellers har hænderne skruet rigtigt på. Er dette ikke tilfældet, kan du i stedet søge professionel hjælp.

Tilbygning med henblik på fremtiden

Det er altid en god idé at have en plan for fremtiden. Derfor kan tilbygning også være med til at sikre dig, at dit hjem er i bedste stand til de næste mange år. Måske overvejer I at få børn? Måske har I allerede børn som flytter hjemmefra? Uanset tilfældet, kan det betale sig at planlægge, hvordan jeres bolig skal se ud på lang sigt. Hvis familieforøgelse står skrevet i stjernerne, kan I med fordel renovere i hjemmet for at skabe plads til det kommende familiemedlem.

 

Det kan også være, at I planlægger at lave et gæsteværelse, som jeres voksne børn eller venner kan bruge, når engang ungerne er flytter hjemmefra. Det kan også være, at du længe har savnet et kontor eller et værksted. Uanset drømmen, bør I planlægge hvordan boligen skal se ud. På denne måde kan I slippe for at flytte i nyt, og I kan i stedet ombygge boligen til jeres drømmehjem.

Tilbygning kan øge værdien på din bolig

Tilbygning kan faktisk være en god investering i din bolig. Det kan nemlig øge værdien på dit hjem. Tilbygning kræver dog både tid og penge i form af byggematerialer, arbejdstimer og byggetilladelse. Derudover kan det være dyrt at lave en tilbygning i hjemmet, hvis dette ikke gøres ordentligt. Derfor kan du også se ud til en større udgift, hvis du laver fejl eller undgår dette ved hjælp af professionel hjælp. Dette blegner dog alt sammen i sammenligning med den værdi, du kan tilføje dit hjem.

 

Du bør dog huske på, at en tilbygning i hjemmet skal laves i samme stil som resten af hjemmet. Derfor bør du undgå at lave stilskift, når du f.eks. skal udvide stuen eller have lavet en ny etage i huset. Hvis du formår at overholde hjemmets stil i de nye tilbyggede lokaler, kan du se frem til en forøgelse af husets pris. Dette vil komme dig til gode på lang sigt.

Før du påbegynder tilbygningen

Tilbygning kan være en rigtig god idé, men der er dog enkelte forholdsregler, du bør have i mente. Først og fremmest kræver tilbygning i langt de fleste tilfælde en byggetilladelse fra kommunen. En byggetilladelse påkræves i ethvert tilfælde, hvor du udvider boligarealet. Det vil altså sige, at du har behov for en byggetilladelse, hvis du f.eks. skal have lavet en ekstra stue eller etage, eller hvis du vil udvide boligarealet på anden vis.

 

En byggetilladelse skal bestilles i god tid før byggeprocessen kan begynde, og du bør derfor orientere dig om, hvordan denne kan anskaffes i din kommune. Derudover bør du også planlægge byggeprocessen nøje. Dette kan være med til at spare dig for en masse besvær, og du kan komme eventuelle problemer og andre irriterende elementer i forkøbet.

 

Når du skal søge om byggetilladelse, kan dette gøres digitalt. På denne måde kan du også på forhånd se, hvilke dokumenter du skal have anskaffet, før du kan søge byggetilladelsen. Der er nemlig flere af disse, og de skal være anskaffet, før din ansøgning om byggetilladelse kan gå igennem. Dette inkluderer både plantegning, afløbsplan, situationsplan, tværsnit og en masse andre tegninger og informationer. Virker dette for uoverskueligt? Så kan du med fordel benytte dig af professionel hjælp. Så slipper du for besværet.

Sådan vælger du det rette tag til tilbygning

Når du skal lave en tilbygning derhjemme, så skal du med sikkerhed også vælge, hvilen type tag, der skal lægges på den nye tilbygning. Her har du mange muligheder, og du kan med fordel overveje de mange fordele, som hver enkel tagtype har. Det er altid en mulighed at anvende samme type tag som resten af boligen, men bygger du f.eks. et anneks, kan dette drage fordel af en anden type tag. Der kan nemlig både være tid og penge at hente, hvis du vælger en let og billig tagtype. Det kan også være en idé at lægge et helt nyt tag, hvis det gamle er ved at være slidt, og det kan endda være en smart investering i dit hjem.

 

Du kan også selv vælge hvor meget vedligehold du vil kunne forvente i løbet af tagets levetid. Enkelte tagtyper kræver nemlig intet vedligehold, i modsætning til andre tagtyper der kræver en god del vedligehold. Dette er et spørgsmål om præference. Hos Dansk Tagbyg tilbydes der et bredt udvalg af forskellige tagtyper fra flere fabrikanter. Derfor kan du også få flere gode fordele ved at vælge det rette tag til netop din tilbygning.

 

Det anbefales, at du koordinerer dit valg af tag med husets stil, hvis du udvider huset. For på denne måde risikerer du ikke, at husets værdi falder, fordi du bryder med den overordnede stil. Du kan endda vælge at erstatte det eksisterende tag eller lægge nyt tag ovenpå dette, alt efter tagtypen. På denne måde kan du endda hæve værdien, hvis du vælger en tagtype, der kan forbedre husets overordnede udseende. Er du i tvivl om dette, kan du med fordel spørge eksperter til råds om valg af tag.

Vælg mellem mange typer tage

Hos Dansk Tagbyg finder du et stort udvalg af forskellige tagtyper. Her finder du alt fra langtidsholdbare og tunge plader til de lette og billige løsninger. De mange tagtyper kan desuden fås i forskellige varianter, så du har mulighed for at tilpasse dem, således de passer bedst muligt til dit tag og din tilbygning.

 

Du bør under alle omstændigheder vælge en tagtype, der passer til dit byggeprojekt. Det kan derfor anbefales, at hvis du ønsker at bygge et anneks, bør du beklæde dette med en let og billig tagtype, så du sparer penge på taglægningen samt vedligehold af taget på dette. Dette kunne f.eks. være Decra ståltag, tagpap eller fibercementskifer. Disse muligheder sparer dig for besværet ved vedligehold, og du skal ikke punge ud for at få lagt disse typer tag.

 

Skal du i stedet udvide hjemmet, kan du vælge mellem ståltag, eternittag, skifertag, tegltag eller betontag. Her er flere forskellige muligheder at vælge mellem, og du kan derfor med fordel alliere dig med professionelle på området, som kan vejlede dig bedst muligt.

Tagtyperne og deres fordele

Ønsker du alligevel at blive klogere på de forskellige tagtyper, får du her et overblik over de forskellige tagtyper og deres fordele:

 

Teglsten – Tungt, langtidsholdbart, dyrt og kræver vedligehold.

Teglsten er en klassisk type tag, som du kan finde på mange huske rundt omkring i landet. Tegltaget er en populær type tag, der har utroligt god holdbarhed på op mod 50 år, og det sikrer dit hus mod al slags vejr. Tegltaget har også den fordel, at den ikke skifter udseende med tiden, da tagpladerne er farvet med naturlige farver.

 

Tegltaget er desuden et miljøvenligt valg i modsætning til andre tagtyper, da der hverken er anvendt tilsætningsstoffer eller bindemidler i fremstillingen af pladerne. Et tegltag kan desuden fås i mange farver og former, og du har derfor mange gode muligheder for at tilpasser pladerne til din boligs udstråling og stil.

 

Tagpap – Let og billig tagtype, der kan tilpasses enhver form for tag.

Tagpap er en utroligt fleksibel løsning. Tagpap er nemlig utroligt let at ligge på et tag, da man "bare" brænder det fast. Tagpap kan derfor også tilpasses enhver form for tag, hvilket også gælder husstande med specielt formede tage. Uanset om dit hjem har et kuppel-formet tag eller en mere almindelig form, så kan tagpap sagtens beklædes herpå. Tagpap er derfor også utroligt billigt at få lagt, og det kræver ingen vedligehold.

 

Ståltag – Let, holdbart, billigt og uden besvær.

Ståltaget er en af Danmarks mest populære tagtyper. Der er nemlig utroligt mange fordele at hente i et ståltag. Ståltage er først og fremmest billige og hurtige at få lagt. Derudover kan et ståltag som oftest lægges ovenpå et eksisterende tag, hvorfor dette kan anvendes som undertag. Et ståltag skal nemlig bruges i kombination med et undertag, enten i form af eksisterende tagplader eller nye plader til dette formål. Dette er med til at hjælpe de smarte tagplader af med kondens, som ellers vil kunne løbe ind i boligen og danne fugt.

 

Ståltaget er utroligt slidstærkt og holdbart, og det beskytter dit tag mod al slags vind og vejr. Ståltaget er også alsidigt i brug, og du kan således benytte det ved både renovering i hjemmet eller en smart tilbygning. Selvom ståltaget giver dig et stærkt tag med lang levetid, så behøver du ikke gå på kompromis med kvaliteten. Hos Dansk Tagbyg kan du nemlig få Decra ståltag, som er af allerhøjeste kvalitet. Du kan i øvrigt bestille specielt udskåret stålplader, hvis du har behov for dette.

 

Skifertag – Robust, slidstærk og dyrt tag, der ikke kræver vedligehold.

Skifertage kan fås i to varianter – fibercement og naturskifer. Et skifertag er kendt for sine slidstærke og robuste karakter, og det er et af de mest stormsikre tage, du kan finde på markedet. Et skifertag kan holde i utroligt lang tid, og du skal aldrig bekymre dig om vedligeholdelse heraf. Du kan derfor med fordel vælge et naturskifertag, hvis du gerne vil investere i en stærk og holdbar løsning til dit hjem. Et naturskifertag vil desuden være et miljørigtigt valg, da det består af 100% naturlige materialer. På denne måde kan du med god samvittighed vælge denne type tag, uden at bekymre dig om konsekvenserne heraf.

 

Fibercementskifer er det billigere alternativ til naturskifer, og det er også langtidsholdbart. Om end fibercement ikke er nær så holdbart som naturskifer, så beskytter det dit tag mod det danske klima året rundt. Fibercementplader vil derudover beholde sin flotte farve, da disse ikke falmer i solens stråler. Fibercement er desuden utroligt fleksibelt samt hurtigt og let at lægge.

 

Eternittag – Miljøvenligt og slidstærkt tag, der er let at lægge.

Eternittaget er en af de miljøvenlige tagtyper, som du kan få lagt med god samvittighed. Eternittaget er nemt og billigt at montere, og det er derfor en foretrukken tagtype til f.eks. sommerhuset og annekset. Eternit er slidstærkt og giver dig god holdbarhed under selv de barskeste vejrforhold i Danmark. Eternit har desuden den smarte funktion, at det er brandhæmmende. Du kan derfor vide dig sikker og tryg med et eternittag.

Utæt tag: Gør noget ved problemet nu

Et utæt tag kan være skyld i rigtig mange dårligdomme i dit hjem. Med et utæt tag følger oftest et væld af ubehageligheder, såsom fugt, nedbrydelse eller mug. Derfor er det vigtigt, at du sikrer, at dit tag kan holde til vind og vejr. Hvis du har fundet en skade eller utæthed i dit tag, så er det yderligere vigtigt, at du får det behandlet så hurtigt som muligt. Tænker du, at taget kan vente med en reparation til, sommerens milde vejr melder sin ankomst, så kan det altså komme til at koste dig dyrt.

Læs mere...

Bliv klogere på tagreparation

Tagreparationer kan umiddelbart virke uoverskuelige, hvis man ikke har stor erfaring på tage. Taget er en stor del af dit hjem, og du kan ofte hurtigt få bange anelser, så snart du mener, at der skal laves noget på det. Men tagreparation behøver ikke at være et svært forløb, så længe du vælger den rigtige reparatør. Det kan også være en fordel at sætte sig lidt ind i tingene og undersøge, hvor meget af ens tag, der rent faktisk mangler en tagreparation. Det kan svinge meget, og der er enkelte ting, du kan kigge efter, når du går ud for at lede efter tegn på tilstanden af dit tag.

Læs mere...

Taglægger – find den rette

Synes du, at din varmeregning er temmelig høj i forhold til din budgettering, eller vil du bare gerne spare penge der, så bør du tage et kig på dit tags stand. Taget er med til at isolere din bolig og holde på varmen. Varmen stiger til vejrs, og den vil sive ud, hvis dit tag er utæt, og så vil du automatisk skrue op for varmen for at få det varmere i boligen. Men uden nytte hvis varmen alligevel siver ud. Det kan blive en meget dyr fornøjelse. Derfor bør du få tjekket taget.
Finder du så ud af, at taget trænger til en udskiftning eller renovering, så bør du kontakte en professionel taglægger. På den måde sikrer du, at arbejdet bliver gjort ordentligt, og din investering i nyt tag vil spare dig mange penge på varmeregningen i fremtiden. Og det er her, at Dansk Tagbyg ApS kommer ind i billedet.

Læs mere...

Renovering af tag

Renovering af tag er ofte det, der i en eller anden grad bliver nødvendigt, hvis dit tag har huller, som du ikke får lukket. En gang imellem kan det også være nødvendigt med en tagrenovation, hvis dit tag bare har levet sine dage i bedste velgående, men nu trænger til et løft i form af ny konstruktion, nye sten, eller måske bare lidt istandsættelse.

Læs mere...

Nyttige overvejelser ved udskiftning af tag

Du kommer ikke udenom det. Nogle gange er det altså bare på tide at få udskiftet taget på dit hus. Det kan være en besværlig proces, hvis du ikke har styr på, hvordan dit nye tag skal være eller om det gamle tag overhovedet har brug for en udskiftning. Det er dog nemt at spotte tegn på, at en udskiftning af tag er nødvendig, og en tagudskiftning kan, trods de umiddelbare udgifter, være en fantastisk investering i fremtiden. Om du vil blive boende i dit hus i mange år endnu, eller om du har planer om at sælge i fremtiden, kan en tagudskiftning være med til at sikre, at omkostningerne bliver til plusser på kontoen med tiden. Der er endda ekstra økonomiske forbehold for fremtiden, som du kan tage i forbindelse med udskiftning af dit tag.

Læs mere...

Mange tagtyper – mange styrker

Du har sikkert store krav til dit tag, og det burde du også have. Dit tag skal beskytte dit hus mod vind og vejr mange år ud i fremtiden, og det skal også gerne se smukt ud, mens det gør dets arbejde. Heldigvis findes der mange forskellige tagtyper, som alle har deres styrker. Dermed kan du med sikkerhed finde en tagtype, som opfylder de kriterier, du har for dit tag. Om du bygger hus på budget, om du ønsker et enormt langtidsholdbart tag, eller om du hellere end gerne vil ofre lidt vedligeholdelse for en billigere pris – så er der et tag, der er ideelt for dig og dine behov.

 

Læs mere...

En tagdækker med høj faglighed – hjælp til de afgørende beslutninger om dit tagprojekt

Står du og har brug for at få monteret et nyt tag? Så er det vigtigt at vælge en tagdækker, der har styr på sit håndværk. Der er nemlig utallige aspekter, der skal overvejes grundigt, når dit tag skal lægges, så du opnår det bedst mulige resultat. Det drejer sig blandt andet om omfanget af projektet, holdbarheden af taget, bygningens overordnede udseende og meget mere.

 

Læs mere...

Find det ideelle hustag – funktionelt, æstetisk og økonomisk

Dit tag er en facade, fuldstændig ligesom væggene på dit hus. Det skal derfor kunne holde til vind og vejr, og du vil formentligt også foretrække, at det er energibesparende og økonomisk. Det er nok også et krav, at dit hustag skal være æstetisk og passe godt ind med husets andre materialer samt de omgivelser, huset ligger i.

Læs mere...

Decra Tag

Decra tag er et tag som er bygget op omkring en stålkerne, som er galvaniseret med aluzink. Hvorefter tagpladerne bliver belagt med slagfast pulver lakering eller stengranulat. Dette sikrer et gennemført kvalitets ståltag med en 30 års produktgaranti.

Læs mere...

spar op til
20%

Få et uforpligtende tilbud

Ring på tlf. 28 68 74 50

 

Du er også meget velkommen til at udfylde understående formular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.


Uforpligtende tilbud
Navn (*)
Indtast dit navn.
Email (*)
Indtast din e-mail.
Telefon
Invalid input
Adresse
Invalid Input
Postnr (*)
Invalid Input
Besked (*)
Indtast din besked.

 

Artikler

Vi er medlem af

Danskbyggeri

Byg garanti