+45 28 68 74 50

Menu
 

Utæt tag: Gør noget ved problemet nu

Et utæt tag kan være skyld i rigtig mange dårligdomme i dit hjem. Med et utæt tag følger oftest et væld af ubehageligheder, såsom fugt, nedbrydelse eller mug. Derfor er det vigtigt, at du sikrer, at dit tag kan holde til vind og vejr. Hvis du har fundet en skade eller utæthed i dit tag, så er det yderligere vigtigt, at du får det behandlet så hurtigt som muligt. Tænker du, at taget kan vente med en reparation til, sommerens milde vejr melder sin ankomst, så kan det altså komme til at koste dig dyrt.

Læs mere...

Bliv klogere på tagreparation

Tagreparationer kan umiddelbart virke uoverskuelige, hvis man ikke har stor erfaring på tage. Taget er en stor del af dit hjem, og du kan ofte hurtigt få bange anelser, så snart du mener, at der skal laves noget på det. Men tagreparation behøver ikke at være et svært forløb, så længe du vælger den rigtige reparatør. Det kan også være en fordel at sætte sig lidt ind i tingene og undersøge, hvor meget af ens tag, der rent faktisk mangler en tagreparation. Det kan svinge meget, og der er enkelte ting, du kan kigge efter, når du går ud for at lede efter tegn på tilstanden af dit tag.

Læs mere...

Taglægger – find den rette

Synes du, at din varmeregning er temmelig høj i forhold til din budgettering, eller vil du bare gerne spare penge der, så bør du tage et kig på dit tags stand. Taget er med til at isolere din bolig og holde på varmen. Varmen stiger til vejrs, og den vil sive ud, hvis dit tag er utæt, og så vil du automatisk skrue op for varmen for at få det varmere i boligen. Men uden nytte hvis varmen alligevel siver ud. Det kan blive en meget dyr fornøjelse. Derfor bør du få tjekket taget.
Finder du så ud af, at taget trænger til en udskiftning eller renovering, så bør du kontakte en professionel taglægger. På den måde sikrer du, at arbejdet bliver gjort ordentligt, og din investering i nyt tag vil spare dig mange penge på varmeregningen i fremtiden. Og det er her, at Dansk Tagbyg ApS kommer ind i billedet.

Læs mere...

Renovering af tag

Renovering af tag er ofte det, der i en eller anden grad bliver nødvendigt, hvis dit tag har huller, som du ikke får lukket. En gang imellem kan det også være nødvendigt med en tagrenovation, hvis dit tag bare har levet sine dage i bedste velgående, men nu trænger til et løft i form af ny konstruktion, nye sten, eller måske bare lidt istandsættelse.

Læs mere...

Nyttige overvejelser ved udskiftning af tag

Du kommer ikke udenom det. Nogle gange er det altså bare på tide at få udskiftet taget på dit hus. Det kan være en besværlig proces, hvis du ikke har styr på, hvordan dit nye tag skal være eller om det gamle tag overhovedet har brug for en udskiftning. Det er dog nemt at spotte tegn på, at en udskiftning af tag er nødvendig, og en tagudskiftning kan, trods de umiddelbare udgifter, være en fantastisk investering i fremtiden. Om du vil blive boende i dit hus i mange år endnu, eller om du har planer om at sælge i fremtiden, kan en tagudskiftning være med til at sikre, at omkostningerne bliver til plusser på kontoen med tiden. Der er endda ekstra økonomiske forbehold for fremtiden, som du kan tage i forbindelse med udskiftning af dit tag.

Læs mere...

Mange tagtyper – mange styrker

Du har sikkert store krav til dit tag, og det burde du også have. Dit tag skal beskytte dit hus mod vind og vejr mange år ud i fremtiden, og det skal også gerne se smukt ud, mens det gør dets arbejde. Heldigvis findes der mange forskellige tagtyper, som alle har deres styrker. Dermed kan du med sikkerhed finde en tagtype, som opfylder de kriterier, du har for dit tag. Om du bygger hus på budget, om du ønsker et enormt langtidsholdbart tag, eller om du hellere end gerne vil ofre lidt vedligeholdelse for en billigere pris – så er der et tag, der er ideelt for dig og dine behov.

 

Læs mere...

En tagdækker med høj faglighed – hjælp til de afgørende beslutninger om dit tagprojekt

Står du og har brug for at få monteret et nyt tag? Så er det vigtigt at vælge en tagdækker, der har styr på sit håndværk. Der er nemlig utallige aspekter, der skal overvejes grundigt, når dit tag skal lægges, så du opnår det bedst mulige resultat. Det drejer sig blandt andet om omfanget af projektet, holdbarheden af taget, bygningens overordnede udseende og meget mere.

 

Læs mere...

Find det ideelle hustag – funktionelt, æstetisk og økonomisk

Dit tag er en facade, fuldstændig ligesom væggene på dit hus. Det skal derfor kunne holde til vind og vejr, og du vil formentligt også foretrække, at det er energibesparende og økonomisk. Det er nok også et krav, at dit hustag skal være æstetisk og passe godt ind med husets andre materialer samt de omgivelser, huset ligger i.

Læs mere...

Decra Tag

Decra tag er et tag som er bygget op omkring en stålkerne, som er galvaniseret med aluzink. Hvorefter tagpladerne bliver belagt med slagfast pulver lakering eller stengranulat. Dette sikrer et gennemført kvalitets ståltag med en 30 års produktgaranti.

Læs mere...

spar op til
20%

Få et uforpligtende tilbud

Ring på tlf. 28 68 74 50

 

Du er også meget velkommen til at udfylde understående formular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.


Uforpligtende tilbud
Navn (*)
Indtast dit navn.
Email (*)
Indtast din e-mail.
Telefon
Invalid input
Adresse
Invalid Input
Postnr (*)
Invalid Input
Besked (*)
Indtast din besked.

 

Artikler

div class="element">

Vi er medlem af

Danskbyggeri

Byg garanti